dimecres, 19 de març del 2008

Passeport i quasi billets

Avui m'han enviat el passeport de Brussel.les i això ja em permet de tramitar el Visat, tot i que com sempre sembla que hi hagi algú o alguna cosa disposat a retrassar-ho tot.

Voliem marxar el 25 de març com a molt tard per tal d'habituar-nos una mica i poder començar totalment concentrada el dia 1 d'abril però sembla ser que això no serà així.

Avui m'han proposat dos dies per marxar, el 30 o el 31 de març, amb un arribem el 31 a les 19h30 i amb l'altre doncs el mateix dia 1 a la mateixa hora!!!!

Vaja! Que sigui com sigui arribaré rebentada el meu primer dia i ja no vull saber com acabaré la setmana tot i només ser de quatre dies.






4 comentaris:

marta ha dit...

Hola reiets!!!!
Que tal???? Collons això dels passaports!!!!! Qué just... A veure si aquest comentari us arriba. Estem molt contents de com va anar el finde...ens ho vam passar molt be i va ser desconectar totalment. Una abracada.

Marta

PD: Com puc fer per penjar alguna foto on estem els quatre.

Anònim ha dit...

Si je comprends bien, vous partez le 31/03.
Alors bon voyage et on se tient au courant pour septembre. Bises à vous deux.
gaëlle et Seb

Anònim ha dit...

Bon, on n'a pas les billets encore mais...étant donnée que le 1er avril je suis censée de commencer à travailler donc...
On nous a proposé le 30 ou 31 mars, la merde de toute façon. Je serais completèment cassé pendant une semaine.
On vous tient au courrant.
Biz,

Queralt&David

Alba ha dit...

Nens, felicitats per aquest blog! a veure si l'aneu actualitzant i aixi ens teniu informats de les vostres aventures. Petons