dimarts, 9 de desembre del 2008

Escapada a Filipines

Avui a l'1 de la matinada marxem cap a Filipines. Arribem a Manila, i vista la situació actual i que busquem sobretot el relax - d'aventures ja en tenim prou en el dia a dia- doncs hem decidit de marxar directament cap al Sud de l'Illa de Luzon.
Resulta que les notícies de Filipines no són avui en dia gaire atractives. A Manila, tensions entre les bandes -armades per suposat- i les forces de l'ordre, i en fi el turista com objectiu predilecte d'aquells que busquen diners fàcils. El sud de Filipines estan inmersos en una guerra civil no declarada per enfrontaments religiosos. La qüestió és que al final no ens quedàven gaire opcions per fer de la nostra escapada un moment de relax. D'aquí la nostra decisió de dirigir-nos cap al sud de Luzon.
L'única cosa que en sabem i que ens ha portat allà és la possibilitat de poder nedar amb taurons-ballena. I la resta ja veurem, de moment només tenim el bitllet d'avió fins a Legaspi. La idea és decidir en el dia a dia, la geografia acompanya, boscos tropicals, volcans, el mar i set dies per endavant.
Ah!! I com que no podem fer les coses simplement simples, no ens funciona cap de les Vises, una per il.legible i l'altre perquè resulta que l'han bloquejat per excedir els tres intents per validar el Pin, que per suposat no hem sigut nosaltres però formar part de les vivicitats de viure a on vivim. O sigui que si rebeu una sol.licitut de financement via Western Union ja sabeu de qui :-)
Vaja, ja us explicarem a la tornada!

2 comentaris:

Sinyol ha dit...

Som el Calixte i la Maria d'Avià i aprofitem per felicitar-vos, cuideu-vos molt!
Estem apunt de menjar-nos unes botifarres de la matança de casa teva. Tenim entès que aquí on sou no n'hi ha d'això o almenys no tan bones.

Una abraçada!

Calixte i Maria

Anònim ha dit...

Ei familia!
Jo resulta que des del mes de septembre m'he fet vegetariana la qual cosa no vol dir que no us enveji una mica. Ara que per fi m'agradàven, vaja m'encantàven, les botifarres negres.
Una abraçada i molt bones festes a tots plegats, QiD