diumenge, 27 d’abril del 2008

Bogor: Primera sortida fora de Jakarta


Avui per fi hem sortit de la megapolis jakartiana.

Hem agafat el tren a l'estació central de Jakarta, Gambir, direcció Bogor a només una hora de viatge. Els trens són sorprenentment "moderns", és clar que no es tracta d'un AVE però sincerament no estaven gens malament i a més a més amb aire acondicionat, la qual cosa avui hem agraït perqué les temperatures han pujat bastant. Ah! I sobretot són puntuals!

Un cop a Bogor enlloc d'agafar un taxi o un becak, hem anat a peu fins al jardí botànic kebun Raya de l'época de la colonització holandesa a la illa de Java. Hem arribat ben molls de tant suar als jardins i només pensàvem en trobar un bar o restaurant i tot i que si que hem visitat una mica el lloc, hem deixat moltes coses per veure. El restaurant estava a més d'1 km, llarg, d'on estàvem. En fi era enorme.

I per fi, enfilat en un turonet hem trobat el refugi per refrescar-nos amb una bona cervesa i ja dinar. Tot plegat ho hem acompanyat amb un coco fresc i el seu suc. Boníssim!

Per tornar a l'estació hem agafat un becak - una d'aquestes bicicletes amb silló devanter incorporat- i a l'arribada a l'estació no semblàvem dos ànecs xops!

Ara ja de retorn a Jakarta i apunt per tornar a començar la setmana.

Molts petons a tots,

Q&D



6 comentaris:

Alba ha dit...

Ei, nois, molt xules les fotos. Ja veig que lo de les estadístiques ja està arreglat. Un petó.

Sara - Mandaloula ha dit...

Quina enveja nens!!!
Disfruteu molt!

Anònim ha dit...

Hola David i Queralt. Soc l'Oriol Llobera i estic mirant les fotos de la vostra aventura a Jakarta. Son molt divertides i xules. Estic a Barcelona i la teva mare esta aqui també (records de part seva!) m'ha ensenyat el vostre blog. O sigui a partir d'ara teniu un altre seguiodor de les vostres aventures.

Records

Anònim ha dit...

Nens!

Trobo que la deco del pis fa molt per vosaltres! jajajjajaja és conya! Però què cabrons que sou! Vaya megapis! i pensar que la pobre gent al costat es mort de gana! hahahhahaha és broma, el que me passa és que us tinc una enveja que em moro!

Molt bonic tot així que a disfrutar!

Petonets!

Montse;)

Anònim ha dit...

uau... això és jauai!
quin ambient... genial, segur!

el blog és:
www.fotolog.com/pamtumak

ens veiem a Patum?
:)

Anònim ha dit...

plus de nouvelles bonnes nouvelles???