dijous, 3 d’abril del 2008

Odissea: Jakarta 2008


Som dijous, 3 d'abril. Encara no hem arribat a Jakarta.
De fet, a ultima hora vem haver de cancel.lar els billets de diumenge perque els passeports i visats no ens varen arribar a temps i vem fer una segona reserva per marxar dimarts.
Finalment, dilluns al mati va arribar el tan esperat paquet de Brussel.les amb la documentacio i semblava que ja no podien haver-hi mes contratemps.
Pero no! Ja se sap amb nosaltres. Vem marxar dimarts de Barcelona cap a Londres pero amb un retard prou important com per perdre el vol cap a Singapur, o sigui que ja ens veieu a les 11 o 12 de la nit corrent pel caotic aeroport de Heathrow (No recomenat per menors!)
Quan finalment vem arribar a l'hotel a on vem passar la nit ja eren la 1 del mati, sense estar sopats i sense lliures. Pero ens ho vem agafar amb molta filosofia, tot i que l'hotel recordava aquells antros tipics d'excursio de final de curs.
L'endema al mati vem anar cap a l'aeroport amb prou de temps com per contrarestar qualsevol contratemps. Aixi i tot, varem ser els ultims a pujar a l'avio!!! Questio que ningu mai abans havia vist un passeport com el meu i l'ordinador no acceptava estranyeses.
En fi, ara mateix estem a l'aeroport de Singapur apunt d'agafar el vol cap a Jakarta i sembla que ja no hi haura mes imprevistos. Aixo ja us ho explicarem dema.
Un cop a Jakarta, tot i no haver dormit perque hem viatjat de dia, hauria d'anar a l'oficina a presentar-me. Paciencia i humor, em fara falta.
Una abracada a tothom,
Queralt i David
(Pels filolegs, tingeu en compte que no hi ha accents al teclat :-)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Votre odissée est formidable. Mais vous allez être bien bien crevés. Bon courage.

La nôtre a commencé de manière moins chaotique. Ilan est né le 30 mars à 23h05. Il pèse 3kg590 et mesure 52 cm. Toute la famille va bien, la maman est rentrée à la maison.
On vous embrasse bien fort, à très bientôt.

Gaëlle et Seb.

Anònim ha dit...

Nens!!!!

Ja sou a Jakarat??? Quina ilu!!!!! Explique-ho absolutament tot eh!!! i envieu fotos!!!!

Molts petons i moltissima sort!

Ben & Montse

Anònim ha dit...

Toute nos félicitations!!!!!
Séb, tu es trop bon (tu vas devoir montrer quelque chose à David), tu as réussi avoir le couple!
On veut des photos du petit et la petite :-)
Queralt i David

Anònim ha dit...

Et oui! on est à Jakarta après deux jours des galères :-), mais ça on vous l'explique au prochain message.