dijous, 3 d’abril del 2008

Jakarta


Ja hem arribat!

Finalment, a les 10h35 hora local hem arribat a Jakarta. Només sortir de l'avió la calor i humitat s'ens ha enganxat a la pell.

El xófer de la delegació ja ens esperava a la sortida i ens ha ajudat a passar tots els control tot i que inexistents amb el passeport diplomàtic. O sigui que l'avià Maria ja pot estar tranquila que els dos kilos de formatge de Borredà ja estan a la nevera!

La primera impresió ha sigut força bona, malgrat la immensitat de la ciutat. No podem evitar comparar el mal caràcter dels belges allà a on anem, és una mala comparació però la gent en qualsevol cas són agradables i sempre riallers.

L'apartament que ens han donat és una passada. No us donem més detalls per no fer-vos enveja :-) Però preneu nota que tenim una habitació per invitats que seria una pena que quedés sense fer servir.

Q&D

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem fotos!

ben & montse

Alba ha dit...

Parella, què bé! ja esteu a Jakarta! deu ser guai i estrany a la vegada, oi?

Anònim ha dit...

Ei!!! Jo em sumo a la crida: VOLEM FOTOS!!(Però us dono un parell de dies...va...)

Queralt, i la feina, i la gent...?
I tu David, què, com va...? Ja has conegut a les veïnes?!!

Anna S

Anònim ha dit...

Hola!!!! Volem fotos, si...si no les pengeu haurem de venir a fer-les i ocupar l'habitació de convidats abans dora!!!! jejeje!!!

Xevi i Marta

PD: El xevi és un imbècil,mireu què diu " les ties són com a les fotos???...vol un massatge amb final feliz, serà capullo!!!!

Anònim ha dit...

Nois, em sap greu pero de moment no tenim conexio internet a casa. La questio es que ens vem haver de canviar d'apartament perque el David tenia vertig (un 10e) i aquell vei tan amable a qui podiem agafar-li el WIFI ja no el tenim. I fins que no tinguem els papers definitius per obrir un compte bancari i poder llavors contractar un servei ADSl doncs no ens podem conectar. I a mes a mes, vulguis o no, sent els primers dies anem de cul perque tenim deu mil coses a fer, organitzar i comprar.
Les fotos no tardaran, tampoc em puc passar des de la feina.
Simplement dir-vos que som FELICOS!!!!!!!

Alba ha dit...

Hola parella, estem aquí l'Ester i jo amb la nostra copeta de vi (possiblement com vosaltres, jeje). llàstima que sigui dijous... perquè sinó la liem... de fet, sempre queda L'Eric i el poste (i la Cova).
Cuideu-vos moltíssim!